Thursday, March 13, 2014

Kuidas edasi ...

Kuidas edasi ... (lähem tegevuskava)


Ühiskonna lakkamatu arendamine on demokraatliku avatud ühiskonna tähtsaim ülesanne!



Oodatud on huviliste mõtteavaldused ühiskonna arendamise teemal. Eriti oodatud on huviliste omapoolsed panused, mis võivad olla erinevad, olenedes iga inimese senisest eluteest ja omandatud kogemustest. Viljakas, tulemusi andev ühiskonna arendamine saab toimuda ka läbi olemas olevate tegevusvormide, sh Riigikogu, kuhu pääsemiseks on ühiskonna arendamise huvilistel vaja moodustada erakond.

Erakonna loomise perioodil on vaja liikuda kindlas suunas, astuda rida samme, et kujundada meie oma nägu ja teha see ühiskonnas tuntuks. Kõik see ongi esimene tegevus või töö, mis praegu, märtsis 2014 seisab alles ees.

Eestis on juba olemas erinevaid mõttekodasid, kus arutatakse ühiskonna arengute üle. On loomulik, kui nende kodade tegevus viib uute erakondade tekkimiseni. Riigikogu valimistele minnes (järgmised on 1. märtsil 2015) oleks hea, kui kandideeriv erakond on piisavalt küps ning selge tegevuskavaga, seal võiksid tegutseda erinevate elualade asjatundjad. Sarnaste huvidega rühmadel on otstarbekas liituda üheks suuremaks erakonnaks. Selleks on vaja meil kõige esmalt e-posti vahendusel suhelda ja, huvi püsimisel, kindlasti ka kohtuda!

Ühiskonna arendamise huvilistele jõudu soovides! Eesti vajab Teie panust! Maailm ootab Teie tegu!


Matti Masing

E-post mõtteavaldusteks: koiduvalgus(at)hot.ee
E-post tegevusteks: matti(at)ut.ee

No comments:

Post a Comment